هکرها چگونه از شما دزدی می‌کنند؟

هکرها

هکرها چگونه از کیف پول دیجیتالی شما دزدی می‌کنند؟

اولین قدم برای اینکه بتوانید رمز ارزهای خودتان را در مقابل هکر ها حفظ کنید، این است که با روش هکر ها و نحوه دزدی و هک کردن این اشخاص آشنا شوید. در ادامه، در مورد روش‌هایی که هکرها از طریق آن ها می‌توانند دارایی کیف پول ارز دیجیتال شما را به سرقت ببرند، صحبت می‌کنیم.

در دسترس قرار دادن اطلاعات محرمانه و پسوردهایتان

اگر فردی به کلید خصوصی (Private Key) و کلمات بازیابی کیف پول شما دسترسی داشته باشد، می‌تواند در هر کجای دنیا که باشد، کیف پول شما را هک کرده و دارایی‌هایتان را به کیف ‌پول دیگری انتقال دهد. به هیچ عنوان اطلاعات محرمانه مانند رمز عبور کیف پول و اطلاعات کاربری و 12 کلمه کیف پول شخصی خودتان را در اختیار دیگران قرار ندهید.

حمله فیشینگ

در حمله فیشینگ کلاهبرداران با توجه به اعتماد یک فرد به سایتی معتبر، از این اعتبار سوء استفاده می‌کنند و با درست ‌کردن ظاهری دقیقاً مشابه با آن سایت، اقدام به گرفتن اطلاعات محرمانه فرد مانند رمز عبور می‌کنند.

در سال گذشته، کلاهبرداران با استفاده از آدرس سایت‌های مشابه صرافی بایننس که به صورت Binancẹ نوشته می‌شد، اقدام به گرفتن اطلاعات محرمانه افراد در سایت بایننس کرده‌ بودند. شاید بار اولی که خودتان هم این کلمه را دیدید، متوجه جایگزینی”e”با ”ẹ” نشدید. افراد مالباخته هم متوجه این تفاوت نشدند!

در ایران بسیاری از افرادی که در تلگرام خرید و فروش ارز دیجیتال انجام می‌دهند، از درگاه‌های بانکی فیشینگ شده استفاده می‌کنند که اطلاعات حساب بانکی و رمز دوم فرد را برداشته و حساب آنها را خالی می‌کنند. لذا، خیلی توجه داشته باشید که حتماً درگاه بانکی به درگاه شاپرک متصل بوده و کد پذیرنده معتبر باشد. آدرس را حرف به حرف چک کنید.

درگاه‌های پرداخت جعلی با آدرس‌های shaparaak – shaparek – shaprak – shaaparak – shaparak-ir متأسفانه توانسته‌اند کلاهبرداری‌های زیادی انجام دهند. اکثر این درگاه‌ها https بوده‌اند و باعث فریب افراد حرفه‌ای هم شده‌اند. لذا به قفل سبز رنگ https کنار آدرس درگاه صرفاً اکتفا نکنید و کل آدرس را چک کنید.

حمله کپی پیست کردن (Copy & Paste)

در این حمله هکر ها با نصب برنامه مخرب بر روی دستگاه شما (مانند موبایل یا لپ تاپ) که بدون اطلاع شما توسط نرم‌افزار دیگری نصب می‌شود، اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. این حمله به این صورت است که وقتی شما برای برداشت ارز دیجیتال در حال پیست کردن آدرس کیف ‌‌پول ارز دیجیتال خود هستید، این برنامه بجای اینکه آدرس کیف ‌پول شما را پیست کند، آدرس کیف ‌پول هکر را پیست می‌کند و شما ناخواسته به حساب این فرد ارز دیجیتال ارسال می‌کنید.

افزونه‌ی مرورگرها

شاید گاهی اوقات به فکر استفاده از افزونه‌هایی باشید که تجربه‌ی کاربری شما را بر روی سایت‌های خرید و فروش افزایش دهند. استفاده از این افزونه‌ها علاوه بر کارایی که دارند، ممکن است عملکرد خلافی داشته باشند و زمانی که شما در حال وارد کردن اطلاعات خودتان هستید، آن‌ها را بخوانند و از این طریق اقدام به هک کیف پول شما کنند. همیشه سعی کنید از کیف پول‌های معتبر و با کیفیت بالا استفاده کرده و در استفاده از افزونه مرورگرها احتیاط کنید.

تبلیغات دروغین

فریب برخی تبلیغات را نخورید و هوشیار باشید!

برخی اوقات شما در حال جستجوی سایت‌های خرید و فروش رمزارز هستید که با تبلیغات گوگل مواجه می‌شوید یا شاید هم در نتایج جستجو، هکرها با استفاده از صفحات جعلی شما را به سمت سایت خودشان هدایت ‌کنند و قصد هک کردن کیف پول ارز دیجیتال شما را داشته باشند. در این مواقع، حتماً باید از صرافی‌های مطمئن و شناخته شده استفاده کنید.

فراموش نکنید که:

مواردی که در بالا اعلام شد، تنها بخشی از روش‌هایی هست که هکر از طریق آنها دارایی‌ها ارز دیجیتال شما را می‌دزدند. در کار کردن با کیف پول ارز دیجیتال نهایت دقت را داشته باشید و تمامی جوانب امنیتی را رعایت کنید. در حفظ رمزها یا کلیدهای خصوصی، کلیدهای بکاپ و همچنین استفاده از صرافی‌ها و کیف پول نصب شده روی گوشی و سایر مواردی که وجود دارد، دقت لازم را داشته باشید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
لطفا توجه داشته باشید سایت "رمز ارز یار" مسئولیتی در قبال این اطلاعات ندارد، لذا قبل از هرگونه اقدامی موارد مربوط را به دقت بررسی کنید.

مطالب مرتبط
نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

موفقیت آمیز بود!

تبریک، با موفقیت انجام شد، از همراهی شما سپاسگذاریم.❤️