|

بررسی معایب بک تست ارزهای دیجیتال

بک تست ارز دیجیتال

بک تست درواقع قابلیتی است که با استفاده از آن می‌توان تکنیک‌های جدید در بازار ارزهای دیجیتال را آزمایش کرد و پیش از انجام تراکنش‌های واقعی، عملکرد آن‌ها در شرایط ترید را ارزیابی کرد. این قابلیت در پلتفرم‌های مختلفی قابل اجراست که ازجمله محبوب‌ترین آن‌ها می‌توان به بک تست تریدینگ ویو اشاره کرد. بااینکه یکی از بهترین راه‌ها برای ارزیابی یک استراتژی معاملاتی جدید، انجام این قابلیت بوده؛ اما با معایبی نیز همراه است که در ادامه مقاله آن‌ها را بررسی می‌کنیم. تا پایان همراه ما باشید.

بررسی عملکرد بک تست ارز دیجیتال و ایراد وارد به آن

همانطور که می‌دانید، در دنیای پرنوسان رمز ارزها، امتحان‌کردن استراتژی‌های سرمایه‌گذاری مختلف با ریسک زیادی همراه است؛ بنابراین برای کاهش این ریسک‌ها مجبور به استفاده از تکنیک‌های مختلفی هستیم که ازجمله مهم‌ترین آن می‌توان به Back Test ارزهای دیجیتال اشاره کرد. این استراتژی به تریدرها کمک می‌کند تا نقشه راه بهتری از بازار داشته باشند و در مسیر رشد سرمایه و سود، قدم بردارند؛ اما متأسفانه تضمینی برای آن نیست.

باتوجه به عدم تضمین داده‌های این استراتژی‌، نمی‌توان به‌طور صددرصد به آن اعتماد کرد؛ بنابراین مناسب استفاده برای همه معامله‌گرها نیست. تریدرهای مبتدی که قصد استفاده از این تکنیک را دارند، باید همواره با کارشناسان مطرح بازار به بحث و گفتگو بنشینند و تجربه خود را در خصوص استفاده از آن افزایش دهند. البته این موضوع به این معنی نیست که تنها مبتدیان بازار باید تحلیل‌های دقیقی داشته باشند؛ بسیار دیده شده است که حتی سرمایه‌گذاران بزرگ نیز با انجام یک تحلیل نادرست ضرر کرده‌اند.

به‌طور‌کلی استفاده اصولی و تحلیلی از این ابزار در دنیای ارزهای دیجیتال به رشد سرمایه و کاهش ریسک معاملات کمک زیادی خواهد کرد؛ اما تحلیل و بررسی داده‌های آن به بررسی دقیقی نیاز دارد که ممکن است همه تریدرها مخصوصا مبتدیان از عهده انجام آن برنیایند. این موضوع از نظر برخی از کارشناسان به‌عنوان یک نکته منفی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته شده است.

زمان بک تست

دیگر معایب بک تست ارزهای دیجیتال

بااینکه امکان تنظیم و تغییر استراتژی معاملاتی از طریق Back Test ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاران فراهم است و به نوعی آن‌ها می‌توانند ایرادات معاملاتی خود را از این طریق رفع کنند؛ اما معایبی نیز در هنگام استفاده از آن وجود دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

امکان بروز خطا

یکی از موارد مهمی که همواره به‌عنوان یکی از معایب استفاده از روش‌های Back Test ارز دیجیتال مطرح بوده، امکان بروز خطای شناختی و درگیربودن شانس در همه روش‌های به‌کارگیری آن است.

عدم اتکا به قانون احتمال تکرار قیمت‌ها

همانطور که می‌دانید اساس کار بک تست تریدینگ ویو (بر اساس اصل قیمت‌ها تکرار می‌شوند) بازنگری بازه‌های قیمتی در گذشته و تعیین یک استراتژی جدید بر همان مبنا برای رسیدن به سود است؛ اما این نکته را نیز باید در نظر داشت که دنیای ارزهای دیجیتال دنیای ناشناخته‌هاست و نمی‌توان همیشه به تکرار قیمت‌ها در بازه‌های زمانی مختلف اتکا کرد. اینجاست که مفهوم تحلیل دقیق که برخی از تریدرهای مبتدی را دچار مشکل می‌کند، مشخص می‌شود.

عدم تعیین الگوی ثابت برای کسب سود از بازار

یکی‌ دیگر از ایراداتی که به این ابزار تریدینگ ویو و سایر پلتفرم‌ها وارد است، عدم پیاده‌سازی یک الگو ثابت برای معاملات است که این اتفاق به‌دلیل پویایی بازارهای مالی رخ می‌دهد؛ به‌بیان‌دیگر و باتوجه به تغییر لحظه‌ای بازار رمز ارزها، نمی‌توان از یک الگو ثابت برای بهره‌مندی از فرصت‌های بازار استفاده کرد.

عدم توجه به احساسات در تحلیل‌های ابزار

همانطور که می‌دانید، احساسات معامله‌گرها به‌عنوان یک عامل مهم در نوسان قیمت‌ها محسوب می‌شود. ازطرفی و باتوجه به اینکه تجزیه و تحلیل داده‌های بازار توسط هوش مصنوعی ابزارهای تریدینگ ویو یا سایر پلتفرم‌ها صورت می‌گیرد و به نوعی احساسات در آن‌ها دخیل نیست؛ بنابراین همواره نمی‌توان به آن تکیه کرد.

امکان اصلاح تعصبی استراتژی‌ها

باتوجه به اینکه داده‌های تحلیلی ابزار نوعی شبیه‌سازی است، امکان سوگیری و تعصب معامله‌گران دور از انتظار نخواهد بود؛ به عبارت دیگر امکان تغییر استراتژی توسط معامله‌گران وجود دارد که احتمال افت سرمایه را افزایش می‌دهد.

مشکل بودن کنترل همه عوامل

امکان انحراف داده‌های استراتژی تعیین‌شده توسط ابزار به‌دلیل بروز یک رویداد نامطلوب یا احساسات مثبت دور از انتظار نیست و به‌نوعی نمی‌توان همه‌چیز را تحت کنترل درآورد.

سخت‌بودن محاسبه همه هزینه‌ها

باتوجه به اینکه محاسبه تمام هزینه‌های معاملات قبلی دشوار است؛ بنابراین بهتر است که میانگین هزینه‌ها درنظر گرفته شود.

محدود‌ بودن دسترسی‌ها در تریدینگ ویو

یکی‌ دیگر از اشکالاتی که به بک تست ارز دیجیتال در پلتفرم‌های مختلف مانند تریدینگ ویو وارد می‌شود، محدود بودن دسترسی‌ به داده‌ها برای کاربران عادی این نرم‌افزار است. این موضوع برای تریدرهایی که از استراتژی معاملاتی با تایم فریم‌های کوتاه استفاده می‌کنند، اهمیت بیشتری دارد؛ چراکه داده‌های نمایشی در نسخه عادی پلتفرم مربوط به تایم فریم‌های روزانه است.

اگر دسترسی دقیق به نمودارهای مختلف برای شما هم به‌عنوان یک تریدر بازار رمز ارزها حائز اهمیت است، می‌بایست نسخه خود را به پرمیوم تغییر دهید. برای انجام این کار مستلزم به پرداخت هزینه اشتراک خواهید بود که این موضوع برای تازه‌کاران بازار ممکن است به یک چالش بزرگ بدل شود؛ چراکه میزان سرمایه آن‌ها محدود است. البته این مورد را نیز باید درنظر گرفت که قبل از خرید اشتراک، امکان استفاده ۳۰ روزه از ابزار وجود دارد؛ بنابراین اگر استفاده از آن خوب بود، می‌توانید اولین اشتراک خود را تهیه کنید. درنهایت، اگر قصد فعالیت جدی در این حوزه را دارید، خرید و اشتراک پرمیوم تریدینگ ویو یا هر ابزار Back Test دیگر منطقی خواهد بود.

بک تست

باتوجه به محدودیت‌های بک تست ارزهای دیجیتال آیا استفاده از آن‌ها منطقی است؟

اگر شما هم با خواندن معایب این قابلیت نسبت به استفاده یا عدم استفاده از آن دچار تردید شده‌اید، باید بدانید که با وجود همه معایب باز هم استفاده از Back Test منطقی خواهد بود. برای آنکه بهترین عملکرد در بازار رمز ارزها را داشته باشید و همواره از بهترین استراتژی‌ها بهره ببرید، لازم است که با روش‌های تحلیل بازار به‌خوبی آشنایی پیدا کنید. با ترکیب تحلیل دقیق، استفاده از داده‌های نموداری و در نظر‌گرفتن شرایط بازار رسیدن به سود، کار چندان مشکلی نخواهد بود. نظر شما در این رابطه چیست؟

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
مطالب مرتبط
نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

موفقیت آمیز بود!

تبریک، با موفقیت انجام شد، از همراهی شما سپاسگذاریم.❤️